Sponsorer

Hovedsponsor

Hovedsponsor XL Byg


XL byg bliver ny hovedsponsor for Andreas til sæsonen 2017. Der er tale om 9 butikker der er gået sammen om at købe en anpart i Andreas og hans bil til den nye sæson. Følgende XL Byg butikker er med i samarbejdet: C.F Petersen & Søn, Roslev Trælasthandel A/S, C.Aarslev Jensen, Tømmergården, Øbro træ A/S, Meredin Jyderup, Knud Larsen Professionel, Grundvold & Schou A/S, Steff-Byg.

Professionel eller privatkunde - du er altid velkommen i vores forretninger. Vi er en stærk partner for profferne og yder samtidig faglig vejledning til privatkunder. Alle kan have ro i maven, når de samarbejder med os.

Læs mere

Eksklusiv sponsor


Ejner Hessel A/S har rod i vognmandsverdenen. Måske er det derfor, vi har så let ved at forstå, at vores job er at få din bil ud at køre igen i en fart. Uanset om bilen er din forretning eller din privatsag. Uanset om du er en stor eller en lille kunde. Dit behov for hurtig, ordentlig og ærlig service er det, der driver os. Og det behøver vi ikke fine management-ord for at finde ud af. Vi løser problemerne. Det er i hvert fald, hvad vore kunder siger om os.

Læs mere

Guld, sølv & bronce

Ny sponsor ?